Articles

varför män lämnar bra kvinnor

Posted by admin

varför män lämnar bra kvinnor www.lapesoetan.com

från tid till annan hör jag denna teori att män lämnar bra kvinnor. Eftersom det här är en mycket verklig rädsla för många kvinnor bestämde jag mig för att göra det till ämnet för dagens video. I dagens video kommer jag att prata om varför män lämnar bra kvinnor.

för att titta på videon, klicka på bilden nedan.

föredrar att läsa snarare att titta på videon? Här är vad som finns i det:

Låt oss först och främst prata om vad en bra kvinna är. Definitionen av en bra kvinna naturligtvis varierar från person till person och det är vettigt så en bra kvinna kan beskrivas i en mycket vid bemärkelse.

till exempel, är en bra kvinna en jungfru? Om den jungfruen är någon som alltid förolämpar sin killes familj, är hon fortfarande en bra kvinna? Är en bra kvinna en kvinna som är hårt arbetande? Om hon är hårt arbetande men alltid ljuger, är hon fortfarande en bra kvinna? Ingen är bara ett drag. Ingen är endimensionell. Ingen är bara en egenskap så låt oss låta de strikta definitionerna av vad en bra kvinna är gå.

För den här videon är den som du tycker är en bra kvinna en bra kvinna. Så, om du tror att din syster, din kusin, din mamma, du är bra kvinnor, då är de.

Låt oss nu gå in på ämnet för dagens video – varför män lämnar bra kvinnor. Saken är att män inte lämnar bra kvinnor, de lämnar alla kvinnor. Åtminstone, de lämnar kvinnor tills de hittar rätt kvinna för dem, tills de hittar kvinnan de vill slå sig ner med.

så det är inte så att en man lämnar en kvinna för att hon är bra. Det är att en man lämnar en kvinna för att hon inte är bra för honom. Det faktum att en man lämnar en kvinna gör honom inte till en dålig person. Precis som att du lämnar en man gör dig inte till en dålig person.

kvinnor lämnar män av alla möjliga skäl och det är samma sak med män. En man kan lämna en kvinna som är vacker, trogen och hårt arbetande men om hon är otäck och oförskämd mot honom, han kommer att lämna henne. Saken är att människor på utsidan som inte vet vad som händer i det förhållandet kommer att bli chockade när mannen lämnar den kvinnan eftersom de ser kvinnan som en bra kvinna.

men för honom vet mannen vad han går igenom i förhållandet. Han känner till de förolämpningar han får varje dag och han kommer inte att bry sig om vad andra tycker. Han kommer att lämna den kvinnan oavsett om andra tycker att hon är en bra kvinna eller inte.en man kan lämna en kvinna som är snäll, ekonomiskt stödjande och bra i sängen men han kommer att lämna henne om han inte är redo för ett hälsosamt, lyckligt och stabilt förhållande. Människor på utsidan, om igen, kommer att bli chockade när han lämnar men sanningen är att mannen inte är redo för den typen av relation. Han kan bara inte hantera det.

så i slutändan är det inte så att män lämnar bra kvinnor. De lämnar relationer när de är olyckliga i dessa relationer – oavsett hur bra eller dålig kvinnan är.

Jag hoppas att du tyckte att det här blogginlägget var användbart. Om du vill ha dagliga tips från mig om kärlek, relationer, män och mer, Följ mig på Instagram. Om du vill få mina gratis e-böcker om hur man kan vara lycklig medan du är singel och hur man kan locka rätt man för dig in i ditt liv, ladda ner dem genom att klicka här.

Related Post

Leave A Comment