Articles

Vad Är Digital Signage?

Posted by admin

Vad är Digital Signage

vad är digital signage? Även om du inte känner till definitionen av digital signage vet du förmodligen mer om den här plattformen än du tror.

Digital signage finns runt omkring oss, och du har sannolikt engagerat dig i den senaste veckan. Från Videor på bensinpumpen och programmering i väntrum till incheckningskiosker på flygplatsen och kartor på Hotell, digitala skyltar underhåller och informerar kunder i företag i alla former och storlekar.

men om du fortfarande kliar dig i huvudet och undrar vad digital signage är, här är en guide för att förklara varje element i detta kraftfulla kommunikationsverktyg.

Vad är Digital Signage?

Digital signage är ett elektroniskt tecken som används för att förmedla information till butiksgrupper och kunder. Den använder en LCD -, LED-eller projektionsskärm för att visa videor och grafik som utbildar, engagerar och informerar tittare i närheten.

Digital signage kan användas över en mängd olika kundkontaktpunkter, och dess tillämpningar är nästan oändliga. Ett företag kan designa och modifiera digital signage för att möta deras unika behov, men det används ofta på följande sätt.

videoskärmar

de vanligaste digitala tecknen är videoskärmar som visar information genom anpassad text, videor, animationer och grafik.

Healthcare_Spectrio_PLTV_02_Generic-522912-redigerad.jpg

interaktiva digitala skyltar

med interaktiva digitala skyltar tittar kunderna inte bara på skärmen; de engagerar sig i det. Skylten fungerar som en kundkontakt och låter besökare välja alternativ, ange information och kontrollera innehåll.

Automotive Digital Menu Board

Wayfinding Boards

medan statiska kartor inte erbjuder anpassning eller uppdateringar i realtid, ger digitala wayfinding boards anpassade anvisningar för besökare och erbjuder företagare möjlighet att revidera och ändra information när som helst.

digitala menytavlor

det är inte ovanligt att restauranger regelbundet ändrar och reviderar sina menyer. Med digitala menytavlor kan restaurangägare snabbt göra ändringar i sina menyer, samtidigt som de visar lockande bilder av mat till sina kunder.

Menytavla-Blogg-Bilder-02-346354-redigerad.PNG

flexibiliteten i digital signage gör det enkelt att blanda dessa element och skapa en anpassad upplevelse för företag och kunder.

Var kan du visa Digital skyltning?

digitala skyltar kan visas på alla möjliga kundkontaktpunkter inom ett företag. Dessa kontaktpunkter varierar med varje företag, men de innehåller vanligtvis följande platser.

 • i väntrum
 • I Examenslokaler
 • vid ingången till en byggnad
 • runt produktdisplayer
 • nära servicediskar
 • nära Utcheckningslinjer
 • utanför ett företag
 • i matsalar

När du identifierar platser där du kan använda digital skyltning i ditt företag, överväga alla platser där dina kunder spenderar tid. Tänk på hur du kan använda digital information för att förbättra deras upplevelse på dessa platser.

vilka är fördelarna med Digital Signage?

fördelarna med digital signage är också stora och varierade. Beroende på hur du väljer att använda skyltning kan du uppnå en eller flera av följande fördelar.

minskad upplevd väntetid: när skyltning placeras i kund-eller klientväntplatser ger det underhållning som minskar upplevda väntetider.

förbättrad kommunikation med kunder och anställda: människor absorberar och kommer ihåg information som tillhandahålls genom visuella bättre än information som levereras genom enbart text. Att använda digitala mediemetoder för att leverera viktig information hjälper både kunder och anställda att komma ihåg meddelanden längre.

ökade intäkter: att dela kampanjer och specialerbjudanden, lyfta fram produkter och tjänster och använda extra skyltutrymme för att visa annonser för icke-konkurrerande företag är alla sätt att digital skyltning kan öka intäkterna i ett företag.

lätt innehåll ändringar och revideringar: för företag som regelbundet ändra sina tjänsteerbjudanden eller uppdatera sina menyalternativ, digital signage ger ett prisvärt och enkelt sätt att omedelbart uppdatera information. Detta sparar kostnaden för att ständigt beställa nya skyltar.

imponerande modernt utseende: företag måste ständigt utvecklas för att hålla jämna steg med eller ersätta sina konkurrenter. Med digital signage i ett företag sätter du en modern fot framåt och visar kunder att du bryr dig om att hålla jämna steg med den senaste tekniken och tillhandahålla de bästa verktygen för att betjäna dem.

för att få ut det mesta av ett digitalt tecken, överväga dina mål(öka försäljningen, ge högre kundnöjdhet etc.) identifiera sedan hur digital signage kan användas för att nå dessa mål.

vilka är elementen i Digital Signage?

elementen som behövs för att skapa ett digitalt tecken kan sättas i tre kategorier.

 1. hårdvara: detta inkluderar de fysiska material som behövs för att visa och spela ett digitalt tecken. Den innehåller högupplösta skärmar, monteringsmaterial, mediaspelare och ledningar och internetåtkomst.
 1. innehåll och kreativitet: detta inkluderar innehållet som kommer att visas på skärmen. Den består av skript, video-och ljudklipp, grafisk design, animering och kopia.
 1. tredje part och/eller bonuselement: Detta inkluderar innehåll som kan komma från en tredje part. Det skapas inte nödvändigtvis av företagets innehållsteam. Den innehåller private label TV-kanaler, anpassade valda programmering, anpassat innehåll wraps, sociala medier flöden, väder feeds, och nyhetsflöden.

medan all hårdvara krävs för att få en digital registrering igång, kan olika innehåll och kreativa element användas för att anpassa skylten för varje företags unika behov.

vilken typ av företag kan använda Digital Signage?

både stora och små företag i alla branscher kan dra nytta av att använda digitala skyltar, men de branscher där vi oftast ser skyltar inkluderar:

healthcare digital signage, automotive digital signage, hospitality digital signage, restaurant digital signage, retail digital signagemedan vissa branscher har anammat digital signage mer än andra, betyder det inte att det inte finns plats för detta media i andra branscher. Det är faktiskt motsatsen.

för företag i branscher som är långsamma med att anta denna teknik finns det en möjlighet att vara en tidig adopterare och en av de första som omfamnar denna användbara kommunikationsmetod.

är du intresserad av att lära dig mer om Digital Signage?

ladda ner vår gratis guide och lär dig ännu mer om applikationen, fördelarna och användningen av digital signage. Guiden kommer att gräva djupare i de praktiska sätt som företag använder digital signage att växa sina företag, öka sina intäkter, och samarbeta med sina kunder.

Related Post

Leave A Comment