Articles

typer av Baby Crawls

Posted by admin

typer av Baby Crawls-Crawling är ditt barns första sätt att få barnet att röra sig på egen hand. När en baby börjar röra sig på golvet på magen, fram eller tillbaka; trycka på händer och knän, har hon påbörjat en ny självständighetsresa med krypning. Det är härligt att se ditt barn krypa, men krypa kräver också några säkerhetsåtgärder från din sida.

Om du har en bebis och använder du, älskling, någon av dessa kända krypningsmetoder? Care4 delar flera typer av genomsökningar nedan:

Commando crawling:

Commando crawling kallas magkrypning, hon drar magen mot golvet för att gå framåt, i denna stil. När ditt barn börjar magen kryper du måste se till att rengöra golvet för något som kan skada hans/hennes. Det är ett bra val att föredra tjocka tygkläder medan han / hon börjar krypa för att förhindra att hans/hennes hud skadas. En matta använder på golvet är en bra ide men spädbarn bör också spela på golvet utan någon matta och allt, åtminstone en tid.

korset kryper:

Bebisar vikt stannar på hans / hennes händer och knän. Hon / han använder en arm och motsatt knä samtidigt för att gå framåt. Några av barnen korsar krypa. Det är verkligen ett mycket lyckligast ögonblick att se din lilla försöka kämpa för att gå framåt och bakåt för att nå dig.

björnen kryper:

hon kryper som en björn som går på händerna och fötterna och håller armbågarna och knäna raka.

Krabban kryper:

barnen som Krabban kryper skjuter sig bakåt eller i sidled genom händerna som en krabba. Få barn tränar på det.

botten Scoot:

Baby scoot runt på sin bum kind, känd som botten scoot. Spädbarn använder sina armar för att röra sig framåt medan botten scoot.Vissa barn kan använda andra krypande stilar eller kan hålla sig till någon stil där han/hon är bekväm.

den rullande krypningen:

de flesta av barnen lär sig att gå vidare så bra att de föredrar att nå sin destination genom att rulla ner. Stöd dem, en stor applåd för dem, när de gör någon sådan fysisk aktivitet.

vad är vikten av krypning för spädbarn?

de flesta barn börjar krypa mellan 6 och 9 månader. Crawling är bra för spädbarn på många sätt. Det bygger upp sina färdigheter genom att stärka armar och benmuskler. Det är en underbar fysisk träning för alla barn. Baby färdigheter förbättras också som när krypande barn försöker rycka saker / leksaker som stärker sina händer och fingrar muskler.

när de tittar runt, styr deras hjärna handen för att plocka eller ta tag i saker, och deras hand-öga-koordination ökar. Höger och vänster hjärnkoordinering ökar eftersom den tar emot många signaler samtidigt som syn, ljud, rörelse etc.

de lär sig också att fatta beslut medan de kryper. De bestämmer sig för sitt nästa drag och detta bygger förtroende för dem. Varje förälder bör alltid uppmuntra krypning genom att sätta upp attraktiva leksaker och andra hushållsobjekt på något avstånd från barnet.

Du bör försöka placera kuddar och kuddar i vägen för att skapa destinationsvägen. Spädbarn kommer således lätt att lära sig för följande arrangemang och förbättra sin smidighet med snabbhet.

Related Post

Leave A Comment