Articles

Sigma Pi broderskap-hem

Posted by admin

välkommen
Välkommen till den officiella webbplatsen för Sigma Pi broderskap på Ole Miss! Sigma Pi är det nyaste broderskapet på Ole Miss campus. Sedan vår kolonisering 2009 och befraktning 2011 har vi snabbt vuxit till en stark och framgångsrik grekisk organisation på den vackra campus vid University of Mississippi.
Vi är väldigt glada att du har bestämt dig för att kolla in vår hemsida för att lära dig mer om herrarna i Sigma Pi och processen att bli medlem själv!
brev från vår PRESIDENT
Sigma Pi är den nyaste, yngsta och färskaste broderskap vid University of Mississippi. Vårt broderskap började på Ole Miss i oktober 2009 och chartrades den 2 April 2011. På bara några få år har Sigma Pi snabbt etablerat sig som en kraft i Ole Miss Greek community.
på Sigma Pi vill vi inte bara hjälpa unga män att uppnå akademisk framgång, men vi förbereder dem också för att lyckas efter college. Beslutet att bli grekiska och gå med i en social broderskap kan visa sig vara mycket fördelaktigt för din college liv. Varje broderskap kan erbjuda ett förbättrat socialt liv, men på Sigma Pi erbjuder vi mycket mer. Sigma Pi erbjuder potentiella medlemmar möjlighet att hjälpa till att bygga en organisation, samtidigt som resurser för att forma dig till vem du vill bli. Vi är stolta över vår campus engagemang, filantropi deltagande, akademisk framgång, sociala nätverk, intramural deltagande och alla aspekter av livet på Ole Miss.
om du vill veta mer om Sigma Pi, vänligen kontakta en av våra rush-ordförande. Vi ser fram emot att höra från dig och önskar dig lycka till på Ole Miss.
Med vänliga hälsningar,
Mark Fabi
Sigma Pi broderskap President

Related Post

Leave A Comment