Articles

Rich Piana Net Worth 2021: ålder, höjd, vikt, fru, barn, Bio-Wiki

Posted by admin
Rich Piana
Rich Piana

firade namn:

Rich Piana

Riktigt namn/fullständigt namn:

Richard Eugene Piana

kön:

hane

ålder vid tidpunkten för döden:

47 år gammal

födelsedatum:

26 September 1970

dödsdatum:

25 augusti 2017

födelseort:

Northridge, Los Angeles, Kalifornien, USA

nationalitet:

amerikansk

höjd:

1,85 m

vikt:

143 kg

sexuell läggning:

rak

civilstånd:

Skild

fru/make (namn):

Rich Piana(2015-2016)

barn:

Nej

Dating/Flickvän
(namn):

N/A

yrke:

amerikansk kroppsbyggare och affärsman

nettovärde 2021:

$5 miljoner

Senast uppdaterad:

mars 2021

Rich Piana var en välkänd entreprenör och kroppsbyggare, som var vinnaren av Mr California och andra tävlingar som hölls i Los Angeles år 2003. Han vann många tävlingar år 2009 i Sacramento också. Kroppsbyggaren hade en näringslinje, Rich Piana. Han erkände att han har använt steroider och ett tillväxthormon. Det var en del av hans kroppsbyggande karriär i 25 år. Men han dog i en tidig ålder på grund av överanvändningen av kroppsbyggande droger.

kanske vet du om Rich Piana mycket bra men vet du hur gammal var han vid tiden för hans död och vad är hans nettovärde 2021? Om du inte vet har vi förberett den här artikeln om detaljer om Rich Pianas korta biografi-wiki, karriär, yrkesliv, personligt liv, dagens nettovärde, ålder, höjd, vikt och mer fakta. Tja, om du är redo, låt oss börja.

Tidigt liv

Piana är född och uppvuxen i Kalifornien. Han kom ihåg att det var svårt att växa upp i det amerikanska samhället eftersom de var italienare. Han föddes år 1971 den 5 maj. Richard var enthralled av världen av kroppsbyggande vid 6 års ålder. Han fick intresse för fältet, och han brukade gå till gymmet för att se sin mamma förbereda sig för kroppsbyggande tävlingar.Richard Piana var 46 år när han tog farväl av världen. Han fick ett hjärtstillestånd som tog hans liv. Döden berodde på överanvändning av kroppsbyggnadsrelaterade droger.

personligt liv

Piana gifte sig två gånger. Hans första skilsmässa berodde på otrohet. Han hade en affär, och hans första äktenskap fungerade inte. Han daterade en fitnessmodell, och sedan gifte han sig med kroppsbyggare. Det andra äktenskapet fungerade inte. Han gick tillbaka till sin fitness modell flickvän.

modellen, Chanel Jansen, var med honom till hans död.

ålder, längd och vikt

född den 26 September 1970 var Rich Piana 47 år vid tiden för hans död. Hans höjd var 1,85 m lång och vägde 143 kg.

karriär

Richards inspiration var hans mor och Bill Cambra. Han var bara 11 när han började göra tyngdlyftning. På bara fyra år började han delta i kroppsbyggnadstävlingar. Vid en ung ålder av 18 hade han vunnit många titlar. Richard var också Mr. Teen, Kalifornien. Han ägnade 25 år av sitt liv åt sin kroppsbyggande karriär.

i 2014 avslöjade en YouTube-video att han hade använt steroider i 25 år för att tävla i kroppsbyggnadstävlingarna. Han visste att det inte var bra för hans kropp, och han stödde inte det. Men han var villig att ta chansen eftersom kroppsbyggnad var hans liv! Han älskade att tävla i kroppsbyggnadstävlingarna.

det kommer en tid när du måste sluta vad du gör av olika hälsoskäl. Han slutade kroppsbyggande och blev en social media personlighet. Han började marknadsföra sin linje av näringsprodukter-Rich Piana.

5% näring i produktlinjen har en betydelse. Han sa att det finns 5% av människor som gör allt som krävs för att uppfylla sina drömmar. Faktiskt, Richard tog chansen och började ta anabola steroider bara för att ha en blomstrande karriär.

utmärkelser & Achievement

eftersom Piana var en kroppsbyggare tävlade han i många bodybuilding-tävlingar och vann de flesta av dem. Han erkände att han har tagit steroider för att vinna tävlingarna. Han tilldelades också Mr. Teen, Kalifornien.han vann NPC Sacramento Championship, NPC Orange County och många fler. Han hade en blomstrande karriär som kroppsbyggare.

nettovärde & lön för rik Piana 2021

rik Piana nettovärde
rik Piana nettovärde

från och med mars 2021 hade Rich Piana ett nettovärde på 5 miljoner dollar. Han tjänade allt detta genom sin kroppsbyggande karriär. När han gick i pension blev han affärsman och startade sin egen serie näringsprodukter. Han har spelat i några filmer som Planet of the Apes och Mutant. Han har medverkat i vissa tv-serier samt. Han lyckades få mycket framgång och tillräckligt med pengar. Tyvärr dog han av en plötslig hjärtstopp.

Rich Piana kan vara död, men han hade många anhängare. Han hade en strikt livsstil. Även vid 46 års ålder skulle han aldrig säga nej till sina träningspass. Rich brukade äta nio måltider hela dagen. Han var en affärsman, skådespelare och en berömd kroppsbyggare. Hans YouTube-video där han sågs bekänna om att ta steroider gjorde honom till en berömd person! Även om det inte gick bra för honom när han dog av en överdos av kroppsbyggande droger. Må hans själ vila i fred!

Related Post

Leave A Comment