Articles

Reiryoku

Posted by admin

Reiryoku (Brasilien?. lysa. ”Andlig kraft”) är en energi som bränner attackerna från varje ande. Varje ande rankas annorlunda när det gäller hur mycket Reiryoku de har.

användning

Reiryoku är bränslet som hjälper till att skapa en Andes astrala klänning och ängel. Om någon av dessa två är skadade kan Reiryoku konsumeras för att återställa båda till optimalt skick. Användningen av båda släpper också Reiryoku in i omgivningen. En Andes Reiryoku är dock inte outtömlig. Ungefär som uthållighet, en ande som har använt upp all sin makt kan kollapsa från ren utmattning. Som Ursprungsandan är Mios Reiryoku enorm. Genom att dela delar av sin makt kunde hon använda sin Reiryoku för att skapa Sephira-kristallerna. Men även Mio konstaterar att hennes makt är begränsad och det fanns en gräns för antalet Sephira-kristaller hon kunde skapa.

tätning

När en ande förseglas av Shido Itsuka bildas en väg av Reiryoku mellan dem. Anden blir mycket svagare, bara kunna kalla en begränsad Astral klänning som maskerar med sin nuvarande outfit, men Reiryoku kommer att flyta tillbaka under känslomässig nöd. Efter att Nia Honjou förlorat det mesta av sin Sephira-kristall kunde Shido rädda sitt liv genom att försegla henne och stabilisera hennes Reiryoku med den resulterande vägen.

som Ursprungsandan kan Mio fritt reglera flödet av dessa vägar. Under sin första kamp mot Tohka kunde hon stänga vägarna för att förhindra att Tohka helt återfår sina krafter. På samma sätt kunde hon också utnyttja denna administrativa förmåga för att stabilisera Shidos tillstånd efter att han överhettades från Reiryoku på grund av att vägarna minskade.

List of Ranks

Numerical Value Spirits Notes
125 Tohka Yatogami
199 Yoshino
220 Kurumi Tokisaki
215 Kotori Itsuka
179 Kaguya
185 Yuzuru
159 Miku Izayoi
219 Origami Tobiichi
201 Tenka
242 omvänd Origami
142 Nia Honjou
205 (225) Mukuro Hoshimiya statistik inom parentes är när du använder shifuru
999 Mio Takamiya

grannvärlden

på grund av att grannvärlden komprometteras helt av reiryoku är reiryoku avgörande för överlevnaden av de kvasi-andar som bor där. En kvasi-Ande som helt har uttömt sin försörjning kommer gradvis att blekna innan den försvinner helt. Dessutom finns det olika sätt att generera och samla omgivande Reiryoku från miljön. I den nionde regionen Yesod görs detta genom att hålla idolkonserter och sång, som cirkulerar ett flöde av Reiryoku mellan idolen och hennes fans.

Dessutom kan de inom Grannvärlden skapa olika föremål ur luften genom att använda denna kraft. Begränsningar baseras endast på deras leveransnivå och fantasi. Det finns dock gränser för detta. Furue konstaterar till exempel att det är lätt att skapa klassrumsartiklar i ett klassrum, men skapandet av vapen skulle vara svårare eftersom vapen naturligtvis känns på sin plats i ett klassrum.

Trivia

  • Reiryoku kan detekteras som Reiha (Xiaomi, lit. Spirit Waves).
  • den kanji för makt (Bisexuell) används när beskrivs mana samlas in och samlades för att skapa Anda Ursprung.

Related Post

Leave A Comment