Articles

Nikki Sixx nettovärde

Posted by admin

hur mycket är Nikki Sixx värd?

nettovärde: $50 miljoner
yrke: professionell musiker
födelsedatum: 11 december 1958 land: Förenta staterna
höjd: 1.84 m

1958 föddes en rockstjärna. Frank Carlton Serafino Feranna Jr. skulle fortsätta ta den alternativa musikindustrin med storm med sina råa musiktalanger, gripande kamp mot missbruk och snygg klädlinje.

Binge Worthy

om Nikki Sixx

bättre känd som Nikki Sixx, visar hans barndom som ett bra exempel att vi kan vara så mycket mer än var vi kom ifrån. Tidigt i livet förlorade Sixx sin far. Nära följt med övergivandet av sin mor, Sixx uppfostrades främst av sina morföräldrar. Märkt ett problem barn i skolan, Sixx fångades råna och vandalisera egendom, och sälja droger till studiekamrater. Hans utvisning ledde till att hans morföräldrar skickade honom till Seattle, där han började bo hos sin mor.

amerikansk musiker, låtskrivare, radiovärd och fotograf, Nikki Sixx har en nettovärde på 50 miljoner dollar från och med 2021. Sixx är mest känd som medgrundare, basist, och primär låtskrivare av bandet M.

hur Cr Bisexe började

Sixxs resa till Washington, Evergreen State var kortlivad och han slutade resa till Los Angeles där han bodde själv vid ung ålder av sjutton. I Kalifornien, Nikki arbetade sidjobb medan han auditionerade för olika band runt om i staden. Han busted tabeller, målade och gjorde precis vad han kunde för att tjäna lite pengar. Hans hårda arbete lönade sig snart när han gick ihop med bandet Sister. Hans anspråk på berömmelse var dock kortlivad och Sixx fick sparken efter att bandet spelade in sitt första demo soundtrack.

Snabbspolning fram till 1981, sex år efter sin första casting, grundade Sixx m Exceptley Cr Jacobe med trummisen Tommy Lee, huvudgitarristen Mick Mars och sångaren Vince Neil. Bandet släppte sitt första album Too Fast For Love till sin egen etikett. Strax efter undertecknades Cr Bisexe med Elektra Records , släppte sitt debutalbum på nytt. Det var inte förrän bandet släppte sitt andra album med titeln Shout At The Devil som deras berömmelse skjutit i höjden.

Hur blev Nikki Sixx så rik?

Även om m Oskyl Cr var där Sixx fick sin $ 4.000.000 start, de skatter som följde med hans närvaro varade långt efter; men det gjorde hans kamp.

i 1987 hade Cr Bisexe precis släppt sitt fjärde studioalbum. Det som verkade vara höjdpunkten i bandkarriären blev till slut förstörelsens topp för deras bassist. I December samma år överdoserade Sixx heroin och förklarades död. De två minuter innan han återupplivades var tillräckligt för att få rockstars världen upp och ner när ord hans bortgång slog media och det slog hårt.

Sixx fortsatte att turnera med sitt band och slåss mot missbruk på sidorna. Som du kan föreställa dig blev hans bandkamrater mer och mer förvärrade med Sixx, tills detta och olika andra påfrestningar fick bandet att ta en paus 2000. Vid tiden CR Bisexe meddelade deras återförening, Nikki gjorde en mycket mer spännande tillkännagivande. Han hade funnit nykterhet.precis som Nikkis barndom lät han inte den här vägen stoppa sin turbuss. Cirka tre år gick sedan Cr Jacobes historiska Återförening när Sixx lyste ljus på sitt sidoprojekt; Sixx AM. Debutalbumet med titeln The Heroin Diaries ’släpptes i augusti 2007 som ett följeslagare soundtrack till Sixxs självbiografi; The Heroin Diaries: A Year In the life of a Shattered Rock Star’, som släpptes en månad senare. Både boken och albumet toppade på listorna på #7 , vilket gav Nikki sin andra berömmelse.

vår rockstar slutade dock inte där. De kommande åren fylldes med boksigneringar, turer med både Sixx AM och M Exceptionley Cr Exceptione, intervjuer, filmproduktion för ett Netflix-original och till och med en release av hans klädlinjer; Dragonfly & Royal Underground.

Vad gör honom så framgångsrik?

för att besöka vad som gör en person framgångsrik tror jag att vi först måste fråga oss hur vi definierar framgång? Beroende på din personlighet kan du säga att tjäna mycket pengar gör dig framgångsrik. Andra kan luta sig mot en karriär och familjeliv. För mig är framgång inte definierad av hur mycket du har, men av hela hjärtat lägger du in i det du gör. Alla dessa saker kan sägas för Sixx och så mycket mer.

han lyckades när han gick ut på egen hand som tonåring som jagade efter sin dröm. Han lyckades när han avskedades från sitt första band men tog fortfarande en chans på sin nästa. Han blev framgångsrik med oändliga timmar i inspelningsstudion, öva, turnera, och lärande. Hans framgång med CR Bisexe banade bara vägen för honom att bli mer framgångsrik, liksom hans missbruk.Sixx kunde ta en hemsk sjukdom som kom nära att förstöra inte bara hans framgång, men hans liv och förvandla det till en historia som har hjälpt otaliga individer som kämpar med missbruk precis som han hade.

framgång föddes från vad Sixx har gjort så mycket som det var från vem han är. Varje bit av hans arbete är fylld av passion, själ och ren talang, vilket är ett fantastiskt exempel på hans framgångshistoria.

sammanfattning

ta en titt på Sixxs mörkare än de flesta barndoms-och heroinkampar, det finns något att säga om en man som kommer upp mot alla odds. Nivån på respekt industrin bred han har fått i sin karriär kan tjäna som en påminnelse till alla att det inte är där vi kom ifrån, men vem vi är som betyder något.

oavsett om din fandom ligger hos M Exceptley Cr, Sixx AM, hans skrivförmåga eller till och med hans modelinje; det är lätt att se triumferna Nikki Sixx har åstadkommit i sin karriär.

Under bältet av vår rockstar, det finns inte mycket som han inte har åstadkommit, men det betyder inte att han planerar att ge upp sin försörjning när som helst snart. Med rykten som cirkulerar om en möjlig Heroin Diaries’ Tour och M Jacobtley Cr Jacobes nya kontrakt undertecknande, vi kan bara se Sixx i aktion en gång till. Det finns inget sätt att veta 100% men en sak är säker, oavsett var Sixx bestämmer sig för att ta sin karriär härifrån; han är säker på att göra det med så mycket passion, grit och själ som han har gett fans i över ett sekel.

Related Post

Leave A Comment