Articles

Nets rykten: nya tröjor för att få tillbaka New Jersey Era?

Posted by admin

Brooklyn Nets kan planera några New Jersey-inspirerade nya tröjor.

Brooklyn Nets har tillbringat de senaste åtta åren i Brooklyn för att försöka lista ut sin identitet som en franchise.

de har smält till Brooklyn way och dök djupt in i att lyfta fram Brooklyn-kulturen, som representerade Brooklyn på och utanför banan.

Nu verkar det som om näten ser tillbaka mot sina New Jersey-rötter för att få tillbaka en retro-tröja. På September. 30, tweets dykt sprida rykten om en ny uniform som hyllade Drazen Petrovic Nets av 1990-talet.

dessa tröjor skulle vara den första att hylla Nets tid i New Jersey under sin tid i Brooklyn.

teamet har inte bekräftat uniformerna ännu, men det finns bevis för att stödja deras existens. Till att börja med har Dicks sportartiklar börjat sälja Kyrie Irving retro jersey, och det är fantastiskt.

nyligen har Nets (och Brooklyn Nets Swag Shop) sålt varor från denna tid — mest framträdande, en retrojacka som sportar denna stil. Det finns andra dyrare skjortor och hoodies som har denna logotyp.

sedan dök det här fotot upp av Nike-märkta skjortor med logotypen.

det verkar mer troligt än inte att dessa tröjor kommer att bäras under säsongen 2020-2021. Och jag är super upphetsad för det. Nets har inte anammat deras New Jersey historia under sin tid i Brooklyn. Det är en stat och ett folk som gav sitt hjärta till denna organisation i 35 år.

Anthony Puccio från NetsDaily skrev tillbaka i April att Nets vill återuppliva sin New Jersey-fanbas. Ägare Joe och Clara Tsai, liksom nyutnämnd VD John Abbamondi, tror att det finns dragkraft för att få tillbaka fansen från New Jersey. Särskilt nu, med laget som ser ut som en riktig utmanare i öst, är det dags att fylla platserna i Barclays. Tsais ser det och gör det bästa de kan för att fylla arenan (om det är tillåtet) för den kommande säsongen.

tillbaka i juni skrev jag ett stycke som utmanade Nets för att krydda spelupplevelsen på Barclays Center. De måste lyssna på mig. Doppa i deras New Jersey rötter är definitivt ett steg i rätt riktning. I det ögonblick som Tsais blandar vad Nets hade i Jersey med Brooklyn-kulturen, kommer Barclays Center att vara den främsta platsen för NBA-spel. Men för tillfället kan vi se fram emot dessa nya tröjor under denna långa offseason. Och wow, de är coola.

Related Post

Leave A Comment