Articles

Jacqueline Staph ålder, dotter, nettovärde. Orlando Jones fru Wiki Bio

Posted by admin

Vem är Jacqueline Staph?

namnet Orlando Jones kan slå några ackord om du är ett fan av stand-up komedi och komedi filmer på det hela taget. Han har 70 film-och TV-serier och har spelat i filmer som ”Evolution” (2001) och ”The Time Machine Vox” (2002) och i TV-serien ”Sleepy Hollow” (2013-2015) och ”American Gods” (2017-2019), bland många andra. Med sin popularitet, människor runt honom började få allmänhetens uppmärksamhet också, inklusive hans fru, Jacqueline Staph. Jacqueline är en modell, men hennes karriär har inte varit lika populär som hennes mans.

bara en enkel påminnelse om att artikeln skapas och ägs endast av biographytribune.com. artikeln kan inte publiceras på andra sidor eller dokument. Upphovsrätten skyddas av DMCA. Alla hittade kopior kommer att rapporteras.
ursprunglig källa: https://biographytribune.com/jacqueline-staph-age-daughter-net-worth-orlando-jones-wifes-wiki-bio/

Så vill du ta reda på mer om Jacqueline Staph, från hennes barndomsår till de senaste händelserna i hennes liv? Om ja, stanna sedan hos oss ett tag när vi presenterar dig Orlando Jones fru.

Jacqueline Staph Wiki: Age, Childhood

Jacqueline Staph föddes den 4 juli 1983 i USA; tyvärr har Jacqueline inte delat några detaljer från sin barndom. Därför förblir information om hennes födelseort, föräldrars namn och kallelse för närvarande okänd för media. Dessutom förblir Jacquelines utbildningsbakgrund dold för allmänhetens ögon.

Jacqueline Staph och Orlando Jones förhållande, bröllop, äktenskap, barn

Jacqueline har inte blivit känd för sin karriär, utan för sin ganska publicerade romantik med den berömda komikern och skådespelaren Orlando Jones. De två träffades för första gången 2005 på deras gemensamma väns födelsedagsfest. Några månader senare gjorde de sin romantik officiell, och när åren gick blev deras band starkare, och våren 2008 föreslog Orlando Jacqueline. Det var Orlandos husdjursbulldogg som heter Bubba som fick ringen till Jacqueline genom att bära den runt halsen. Deras bröllopsceremoni hölls den 2 januari 2009 på Hotel Bel-Air i Los Angeles, sedan när paret har en dotter tillsammans, men ingen ytterligare information har gjorts tillgänglig.

Jacqueline Staph Make, Orlando Jones

Nu när vi har delat allt som är tillgängligt om Jacqueline, låt oss dela lite information om hennes berömda make – komiker och skådespelare, Orlando Jones.

Orlando Jones föddes den 10 April 1968 i Toulminville, Alabama USA, där han tillbringade större delen av sin barndom. När han nådde tonåren flyttade han och hans familj till Mauldin, South Carolina, där han gick på Mauldin High School. Han matrikulerade 1985 varefter han gick in på College of Charleston, South Carolina, men 1990 hoppade han av studierna och fick aldrig en examen.

karriär början

han bildade ett produktionsbolag-Homeboy produktion och reklam – med hjälp av Michael Fechter, en komiker samt. De två började arbeta med flera projekt tillsammans, som inkluderade en McDonalds-reklam för smörgåsen ”McJordan”, som hade Michal Jordan som sin stjärna. Han gick långsamt framåt och 1987 säkrade han ett jobb som författare för NBC-komedi-serien ”A Different World”. Han fortsatte att finslipa sina skriftliga färdigheter, först med showen ”Roc”, och fungerade sedan som medproducent av showen”The Sinbad Show”.

MADtv och Rise to Prominence

Orlando blev världsberömd genom den populära komedi-skisshowen ”MADtv”; han var en av de nio ursprungliga medlemmarna i showen, trots att han inte hade mycket erfarenhet av skisskomedi. Ändå bevisade han sin talang och hjälpte showens popularitet, skapade sådana tecken som Dexter St. Croix, sedan Pastor LaMont Nixon Fatback, och har också blivit populär för sina imitationer av sådana kändisar som Michael Jai White, Ice Cube, Temuera Morrison, Warwick Davis, Thomas Mikal Ford och Danny DeVito, bland många andra.efter slutet av ”MADtv” 1997 lanserade Orlando sin skådespelarkarriär och har därefter spelat i över 60 film-och TV-serier, som alla har bidragit till hans rikedom och popularitet. I början av 2000-talet var de bästa åren i hans karriär, med roller i filmer som ”The Replacements” (2000), ”Chain of Fools” (2000), ”Bedazzled” (2000), ”Drumline” (2002) och ”The Time Machine” (2002), bland andra. Från mitten av 2000 – talet till den första delen av 2010-talet hade Orlando inte mycket framgång, men har nyligen återuppstått som en stjärna TV-skådespelare.

senaste projekt

2013 Orlando spelade Black Barry i tv-serien ”Tainted Love”, och samma år valdes för rollen som Frank Irving i TV-skräckserien” Sleepy Hollow ” (2013-2015). 2017 var ganska framgångsrik för Orlando, då han spelade Oliver Tambo i TV-miniserierna ”Madiba”, och valdes också för Mr.Nancy i TV-fantasins mystery-dramaserie ”American Gods” (2017-2019). Han arbetar nu med ett par projekt, inklusive filmen ”Dark Forces” och TV-serien ”High School 51”.

Orlando Jones Net Worth

Sedan han startade sin karriär har Orlando blivit en populär skådespelare och komiker, och hans framgång har verkligen ökat hans nettovärde. Så har du någonsin undrat hur rik Orlando Jones är, från och med början av 2019? Enligt auktoritativa källor har det uppskattats att Jones nettovärde är så högt som $5 miljoner, vilket är ganska imponerande, tror du inte? Utan tvekan kommer hans rikedom att öka under de kommande åren, förutsatt att han framgångsrikt fortsätter sin karriär.

Related Post

Leave A Comment