Articles

hur man pratar med människor på fester (och offentligt)

Posted by admin

i mina tidiga 20-tal brukade jag klaga till vänner om hur mycket jag hatade att prata med människor på fester, på flygplan, under verkstadspauser, vid bröllop etc. Jag bad mina socialite besties för festkonversationsämnen och småpratsexempel – snälla ge mig bara en pålitlig konversationsstartare!

” Oooookay. Så här är vi 3 minuter in i festen och jag har redan ingen aning om vad jag ska säga till någon. Kan jag gå än? Skulle det vara oförskämt? Åh vad jag hatar småprat. Döende!”foto: sutha kamal

Så här beskrev jag min oförmåga att mingla på barer, arbetshändelser, fester, etc:

”dessa samtal är så tråkiga. Jag är så dålig på dem. Jag klickar bara inte med de flesta. Efter ’ vad är ditt namn, var kommer du ifrån, och vad du gör,’ jag har ingenting. De människor som ger ett ord Svar på dessa frågor är de värsta. Så tråkigt. Och jag kan inte komma ifrån dem. Jag behöver några fickkonversationsstartare för att få dessa människor att prata med mig utan att behöva göra allt arbete. Hur får jag dem att berätta en historia så att jag inte står uttråkad ur mitt sinne och önskar att jag var hemma och gjorde något jag faktiskt tycker om?”

” Jag kan bokstavligen känna detta småprat suga min själ. Varför letade jag inte upp festkonversationsämnen innan jag kom hit? Usch. Måste. fly.”- foto: gratisografi

berätta för mig det här är vad du tänker just nu: ”Ja! Den här tjejen får det helt. Jag vill regelbundet och desperat veta hur man undviker småprat.”

Amiright?!

småprat Konversation Förrätter

mina vänner sa att jag var en idiot (Jag är!) för att tänka allt jag behövde var en lista över part samtalsämnen eller småprat exempel att hålla i min plånbok.

det finns ingen en one-size-fits-all konversation starter, de skällde. Men nästa kom några av de bästa råd i mitt liv. En kvinna sa, ” försök och empati med människor. Om någon säger att de är från Georgien, gissa om hur det växte upp där och fråga om du har rätt.”

spelväxlare.

Ut ur fiskskålen och in i världen. Adjö småprat, hej samtal jag faktiskt vill ha. foto: mohamed_hassan

det fungerade! Söt lättnad!

jag är inte en magisk enhörning

Fellow introverts använder regelbundet ordet” magi ” för att beskriva hur jag interagerar med andra. De anklagar mig för att vara en introvert bedragare. De vägrar att tro att jag faktiskt behöver mycket ensam tid och blir extremt deprimerad utan den.

” du går in i en fest och tio minuter senare har du fem nya bästa vänner. Det är magiskt.”

” jag såg dig bara prata med tjugo främlingar. Och de älskade det tydligt. Det var någon form av magi.”

”din förmåga & villighet att engagera människor är imponerande. Det är nästan som om du bara ställer frågor till dem och de … pratar? Det verkar väldigt konstigt för mig, men du verkar ha lite magi för det.”

även om det är sant att jag tenderar att ansluta mycket snabbt med dem jag möter, det är definitivt inte magi. Och det är definitivt utmattande om jag måste göra det på begäran – på fester, på buss eller flyg, på en konferens, vid ett bröllop – t.ex. vanligtvis.

min magi är inte magi, och det är inte en stor hemlighet. Jag rekommenderar att du börjar här:

hur man minglar var som helst

När jag insåg att världen inte är full av hemskt tråkiga människor och eländiga småprat, blev jag generellt nyfiken på alla.

vänta. Människor är faktiskt portaler till riktigt fascinerande information och berättelser? Sinne. blåst. – foto:

hur är det att vara sko-shine killen på flygplatsen? Vad sägs om en far till fem? Varför väljer den damen att ta sina pauser där borta? Gillar den här advokaten hennes pendling? Varför är inte den killen på sin smartphone som alla andra? Hur är det att bli frågad om din tatuering/hår vart du än går?

När du befinner dig som önskar att du hade en pocketful av småpratkonversationsstartare, nå för någon variation av den här: ”Hur är det att vara du?”

varför denna Småpratkonversationsstart fungerar

att ses, höras och förstås är ett mänskligt behov som tillgodoses mindre och mindre av vår moderna värld. Vi knuffas ständigt mot individualism av kultur och marknadsföring. Tänk på dig själv, ta hand om dig själv, gör saker för dig själv…

fråga någon ” hur är det att vara du?”är en gåva. Det är en gåva som människor sällan får och är angelägna om att ta emot. Människor uppmärksammar inte varandra. När du uppmärksammar någon, kommer de till liv.

” Tja, lilla damen, det är den bästa darn-frågan jag har ställts hela natten. När jag var liten i Oklahoma spenderade folk alltid söndagar som vandrade upp och ner i bäcken och letade efter…” – foto: gratisografi

nästa gång du tvingas mingla och hitta dig själv att dö för en konversationsstartare, fortsätt och fråga någon samma tråkiga frågor som du har ställt hela ditt liv. Men utnyttja sedan deras svar för att upptäcka hur det är att vara den personen.

ju mer du övar detta, desto mer naturligt blir det. Snart kan det till och med vara ett sinnestillstånd, och folk kommer att be dig om din ”magiska” hemlighet!

Glad Småpratande! ♣

Du kanske också gillar:
Hur man ska Leva Utan en Smartphone
Hur man Har Tid att Göra Allt
Varför en Hårt Arbetande Perfektionist… Vill inte ha ett Jobb

Innehåller den här artikeln verkar som ett spel-växlare? Dela kärleken! Världen kan använda fler människor som vet hur man minglar lyckligt.

Related Post

Leave A Comment