Articles

hur man får construction cleanup jobs

Posted by admin

en av de mer populära frågor jag får frågan om oro konstruktion rensning Typ arbete. Denna specialitet finns i många olika smaker.

det handlar om allt från att städa upp kommersiella fastigheter eller enfamiljshus när byggaren slutför dem till att helt enkelt städa upp efter en renovering har ägt rum.

det finns många olika sätt du snubblar över denna typ av arbete. Under åren har jag gjort retail construction cleanup, brand restaurering jobb, industribyggnader, multimiljon dollar home cleanup för att nämna några.

hur jag hittade min konstruktion rengöring konton

den stora majoriteten av alla Konstruktion sanering jobb jag någonsin landat förvärvades antingen genom att helt enkelt stoppa in på en byggarbetsplats eller någon typ av direktreklam ansträngning. Jag vet att det kanske låter ganska förenklat, men som med de flesta pengar att göra ansträngningar är det bästa sättet att vidta åtgärder!

Du kommer att vilja göra lite av båda metoderna för att få pengar som kommer in. I slutet av dagen behöver du en ”marknadsföringsmix” för att få bästa möjliga resultat. Du kan inte vara en ett trick ponny och förväntar telefonen att ringa. Sikta på att vara ”väl avrundad” i alla dina marknadsföringsinsatser!

När det gäller detaljerna går, om du vill släppa in på en plats personligen och presentera dig själv Vill du ägna stor uppmärksamhet åt din omgivning. Du kan göra detta genom att vara uppmärksam på vägen. Oddsen är att du är i ditt fordon under en bra tid varje dag.

utnyttja den tiden genom att leta efter någon typ av konstruktion som äger rum på bostäder, butiksinställningar eller kommersiella fastigheter. Kanske finns det en ny underavdelning av bostäder som går upp nära dig. Det kan vara en liten grupp av bostäder, eller kanske till och med ett enda hem helt av sig själv byggs.

När du hittar dessa platser stannar du bara in och ber om platshanteraren. Ditt mål är att hitta den person som ansvarar för webbplatsen och presentera dig kort. Oddsen är den här personen är mycket upptagen. Mitt mål var att säga hej och ge dem mitt kort. Om de ställde några frågor skulle jag svara på dem. Ganska enkla saker!

Retail strip gallerior presenterar också möjligheter för dem som söker arbete som gör någon typ av kommersiell egendom. Om byggnaden ”går upp”, kommer någon att rengöra den när den är klar. Det är ett faktum! Du kan också stöta på situationer där fastigheten är etablerad men en ny leverantör renoverar anläggningen. Det kommer också att fungera!

om du vill blanda i vissa direktreklam sedan fokusera på att skicka ditt marknadsföringsmaterial till byggare, fastighetsbolag och allmänna entreprenörer. Allt jag någonsin gjorde var att skicka ut ett försäljningsbrev, flygblad och visitkort. Inget märkvärdigt! Den röda tråden genom allt detta är handling. Du behöver en hel massa av det.

min övergripande erfarenhet av byggnadsrensning

Jag kan inte säga att jag har gjort mer av den här typen av arbete än någon annan, men jag har gjort min rättvisa andel genom åren. Jag har aldrig riktigt fokuserat på det. Jag gjorde det typ av” på sidan ” på ett sätt. Jag var verkligen så orolig för att hålla det” vanliga arbetet ” smidigt att jag inte ägnade mycket tid åt det.

enligt min mening är denna typ av arbete perfekt för”extra inkomst”. Det betyder att jag inte skulle ”helt fokusera eller satsa ranchen” på att bara försöka landa byggnadsreningsjobb. Enligt min erfarenhet kommer arbetet och går, för att inte tala om det svänger med ekonomin.

När allt är bra i världen finns det gott om arbete att hitta så kommer du att sitta ganska. Men ingenting varar för evigt och när ekonomin blir sur saktar den sig till en sippra över tiden. Det är inte bra för ditt företag att fluktuera så mycket. När det gör din inkomst kommer att fluktuera också!

Construction cleanup jobs jag har anställts för

som jag nämnde tidigare har jag gjort lite av allt genom åren. De flesta var av den mindre sorten, men några å andra sidan var ganska stora. Jag måste erkänna att jag på några av de större jobben var lite nervös under anbudsprocessen och under själva jobbet. Allt som allt fungerade alltid!

retail outlet construction cleanup

för att ge dig några faktiska jobb, var en retail post construction cleanup jobb i en high-end detaljhandeln köpcentrum inte alltför långt från där jag bor. Komplexet som helhet måste ha cirka 50 butiker, allt från ultra dyra smycken butiker till fina restauranger. Vi såg att byggandet ägde rum och stannade in.

platsen renoverades för ett mycket stort nationellt klädföretag. De rensade i princip platsen och började om. Detta innebar massor av damm, rengöring fönster och detalj Typ arbete som dammet kom in i varje vrå och vrå på platsen. Inget riktigt svårt att dra av från en rengöringsställpunkt.

den ansvariga killen bad mig om ett pris så jag gick tillbaka till mitt kontor och lade till vad jag trodde att det skulle ta att rengöra. Jag bjuder jobbet på $ 850.00 och han sa ja. När vi började städningen började han be om mer och mer detaljer som var utanför det ursprungliga kontraktet.

detta innebar att jobbet slutade fördubblas i pris när vi var färdiga. Så vi tog in några anständiga intäkter – och massor av vinst-för bara några dagars arbete. Naturligtvis var jag mycket nöjd med resultatet. Om Sue inte hade upptäckt webbplatsen under uppbyggnad skulle vi ha missat!

lägenhetskomplexet construction cleanup

det här kontot landade vi genom att skicka ett försäljningsbrev, visitkort och flygblad till ett fastighetsförvaltningsföretag. Vi skickade brevet då ingenting hände trots flera utskick. Vi trodde att allt var förlorat tills telefonen ringde med en man som berättade för mig att träffa honom på arbetsplatsen.

visar sig att det var ett lägenhetskomplex som hade en stor brand. Förvaltningsbolaget som ringde mig lyckades inte bara komplexet, de byggde det också. För att göra en lång historia kort behövde de någon att städa varje Lägenhet när deras besättning var klar renoveringen.

det fanns dock en” fångst”! Det fanns 68 enskilda lägenheter som måste rengöras och tidsramen för att rengöra dem var kort. De skulle vara redo med en hastighet av cirka 5 till 7 per dag. Detta innebar att vi behövde ha besättning på plats varje dag tills jobbet var klart.

detta innebar att hela jobbet skulle vara snabb och rasande! Alla dessa enheter skulle vara redo för en slutstädning inom en tvåveckorsperiod. Jag satte ett pris tillsammans som var strax under $10,000. De sa ja och jag hoppades på det bästa! Det visade sig att konstruktionstakten var långsammare än väntat lyckligtvis. De sa 2 veckor för alla enheter, men det tog faktiskt 6 veckor.

det fanns fortfarande sträckor av att vara mycket upptagen. De skulle slutföra dem i buntar, förvänta oss att vi är redo att rengöra dem på ett ögonblick. Detta innebar långa timmar och arbetshelger för det mesta när samtalet kom för att städa. När allt arbete var klart var jag en mycket glad städföretagare!

Regular customer construction cleanup

Jag ska avsluta detta genom att nämna ett sista sätt du kan få byggnadsrengöringsjobb, och det är av dina vanliga kunder som har renoveringsarbete gjort. Detta var fallet för mitt sista exempel på byggnadsrengöring. Naturligtvis landades detta jobb eftersom de var nöjda med vår reguljära service.

för att skära till jakten, förnyade den här kunden helt sin anläggning. De gick första klass hela vägen, spendera otaliga berg av pengar i processen. Jag visste redan att den här kunden var gratis utgifter, så jag bjuder på den höga sidan och vet att jag sannolikt skulle få det jag bad om.

jobbet var en dag ren, så jag behövde se till att jag hade arbetskraften att dra av den inom den angivna tidsramen. Jag fick höra att jag hade 8 timmar på en lördag att gå från Smutsig till ren. Så jag hade mina 5 bästa människor plus mig själv att övervaka. Jag bjuder på 1440 dollar.00 Att veta att värsta fall det skulle komma till $30 per timme.

Jag gjorde ”typ av vet” att killen som ansvarar för att anställa mig inte gillar att tillbringa hela sin lediga dag på plats, så han skulle verkligen vill att vi gått tidigt, kanske vid 2 pm. Detta innebar att om vi hustled kunde vi göra som banditer! Detta är precis vad som hände som vi alla gjordes strax efter 1 pm!

När allt var sagt och gjort tjänade jag mycket pengar för ett ganska enkelt jobb. Jag vill inte ge intrycket att detta är normalt eftersom det inte är det! Jag inkluderade det eftersom dessa typsituationer är möjliga då och då om du vet hur man ”läser tebladen”.

Construction cleanup sammanfattning

Om du menar allvar med att växa din rengöring företag då denna typ arbete bör vara en del av din tjänsteportfölj. Jag rekommenderar starkt att börja små och sedan arbeta dig upp därifrån. Du måste få fötterna våta på jobb som du kan känna dig bekväm med att bjuda.

När jag först började gick jag runt till enfamiljshus som gick upp på enstaka partier. Detta gjorde det möjligt för mig att få en känsla för hur man bjuder jobbet och hur man rengör det. Innan du vet ordet av det kommer du att känna dig bekväm med processen. Detta tillvägagångssätt gjorde det möjligt för mig att arbeta mig upp till större och större jobb.

ett hus i synnerhet var en enorm herrgård. Det här är galet, men” ritningarna ensamma ” kostade husägaren 300 000 dollar att ha utarbetat. Ja, det är en löjlig summa pengar att spendera. Huset såldes för flera miljoner när allt var sagt och gjort. Vi hade tur att städa det. Om du undrar, vi fick den via direktreklam.

om du gillade det här inlägget kan du prenumerera på Vår Rengöring 4 Vinst RSS-flöde. Om du letar efter en steg-för-steg-ritning som visar dig hur du startar ditt eget städföretag, kolla in mina kurser för städföretag. Om du behöver en bra webbplats eller vill uppgradera det du redan har kanske du vill ta en titt på my Cleaning Business Website Packages.

Related Post

Leave A Comment