Articles

H. H. Holmes + Leonardo DiCaprio?

Posted by admin

Martin_Scorsese_y_Leonardo_DiCaprio

tillbaka i februari 2019 meddelade Hulu att man skulle samarbeta med Leonardo DiCaprio och Martin Scorsese för att introducera världen till Erik Larsons Devil in The White City, boken som förde H. H. Holmes tillbaka i rampljuset, via en TV-serie. Tillbaka 2003 köpte DiCaprio rättigheterna att göra det till en film, och han och Scorsese hade varit på någon nivå av produktionen sedan 2015. Jag måste erkänna, jag skulle hellre ha en TV-serie som jag kan njuta av än en enda film, men då är jag en smidge besatt av Holmes.tydligen var Tom Cruise ursprungligen det första Hollywood-skottet som var intressant, men det föll igenom, och inom ett år tog DiCaprio upp det. När han och Scorsese planerade filmversionen var planen att DiCaprio skulle spela Holmes-och skulle han inte vara fantastisk i den rollen? Hans gentlemanna sätt och charmiga leende påminner mig verkligen om Holmes. Men nu när Hulu är inblandad är det troligt att de kommer att komma med en annan ledning, men Hulu släpper inte några detaljer. (Och jag skulle looooove några detaljer!)

glöm inte, Larsons bok handlade inte bara om Holmes. Det har en bred vädjan till facklitteraturälskare eftersom Holmes berättelse är skarvad i världsutställningen 1893 i Chicago. Om du är en historia buff, en älskare av arkitektur, eller förälskad med livet i slutet av 19-talet, det kommer att finnas något för dig i boken och TV-serien.

registrera dig för min e-postlista idag! Jag har H. H. Holmes Handbook kommer ut snart, och mina abonnenter kommer inte bara att få en första titt men få det gratis!

Related Post

Leave A Comment