Articles

här är hur verklig Numerologi faktiskt är

Posted by admin
dela den här historien!
 • 1
 • 1
  dela

sponsrat innehåll

kan siffror förutsäga din framtid? Numerologi säger att de kan.

teorin om numerologi säger att varje nummer har en speciell vibration och egenskaper. Varje fastighet kan avslöja något om en persons beteende, eller till och med förutsäga deras framtid. Om du undrar, ” är numerologi verklig?”, svaret kan överraska dig.

För dem som vill veta sanningen, har vi skapat en kort, men komplett, guide som avslöjar mysteriet med siffror. Så ta en titt! Det är dags att ta reda på vad numerologi handlar om.

är Numerologi verklig?

född 575 f. Kr., i Grekland, lade Pythagoras grunden för numerologi. Hans anhängare var Pythagoreer.genom att studera matematik, filosofi och musik trodde pythagoreerna på de mystiska egenskaperna hos siffror. Deras tro blev efter att ha märkt vissa mönster i nummersystemet.

om du till exempel lägger till en serie udda tal kommer du att upptäcka att ett resultat alltid är ett kvadratiskt tal. Motiverad av deras upptäckt började pythagoreerna sortera siffror i olika kategorier.

reflektera över dina personliga erfarenheter

När vi gör oss redo att diskutera olika nummer och deras egenskaper, fråga dig själv om någon av denna information resonerar med dig. Kanske har du aldrig tagit en stund att gå tillbaka och tänka på hur olika siffror får dig att känna. Men för att svara på frågan, ”är numerologi verklig”, måste du göra lite självreflekterande.

låt oss börja med att titta på kategorierna och egenskaperna hos siffror i Numerologi.

Nummerkategorier och egenskaper

för att fastställa kategorier och egenskaper för siffror skulle många Pythagoreer använda prickar eller småsten. Med hjälp av prickar eller stenar skulle de skapa en visuell representation av siffrorna.

Här är en snabb uppdelning som visar några av deras nummerkategorier:

 • 1, 4 och 9 = kvadratiska tal
 • 1,3, 6 och 10 = triangulära tal
 • 2, 6, 12 = avlånga tal

siffrorna 1, 4 och 9 är kvadratiska eftersom du kan representera dessa talvärden med småsten för att skapa en perfekt kvadrat. Därefter är siffrorna 1, 3, 6 och 10 triangulära siffror, eftersom något av dessa siffror kan bilda en triangel på egen hand.

Du kan till exempel använda 1 pebble för att skapa en triangel, eller du kan använda 10. Därefter kommer vi till avlånga nummer. Siffrorna 2, 6 och 12 är avlånga eftersom motsvarande antal stenar kommer att bilda rektanglar.

det heliga numret 10

i Numerologi 10 är ett heligt tal. Varför? Det är heligt eftersom det är summan av de första fyra siffrorna. Fortsätt, försök lägga till dem, och du kommer att se, 1, 2, 3 och 4, lika med 10. En gång kallade pythagoreerna 10 som heliga, de kunde komma med grundläggande motsatser.

Här är en kort uppdelning av numerologi motsatser:

 • udda och jämnt
 • begränsad och obegränsad
 • en och många
 • höger och vänster
 • maskulin och feminin
 • krokig och rak
 • gott och ont
 • ljus och mörk
 • avlång och fyrkantig

Efter att Pythagoras gått bort började Neo-Pythagoreans fortsätta arbetet med att förstå siffror.

hitta din livsväg

om du bestämmer dig för att studera numerologi är en av de första sakerna du gör att upptäcka ditt livsvägnummer. Ditt livsväg nummer kan styra din karriär, relationer, och ekonomi. Det är också ett nummer som kan hjälpa dig att upptäcka vad ditt pengarblock är och hur du kan övervinna det.

din livsstilsnummer betydelser fungerar bara om du tar hänsyn till den roll andra nummer spelar i ditt liv.

för att förstå den större bilden måste du veta vad masternummer handlar om.

allt om Masternummer

Nu när du har en liten uppfattning om hur numerologi fungerar, kommer vi att visa betydelsen av siffran 33. Numret 33 är ett masternummer och det har både positiva och negativa egenskaper. På den positiva sidan är 33 ett humanitärt nummer. Det representerar någon kunnig och motiverad.

men om de inte används korrekt kan de humanitära aspekterna av nummer 33 komma över som predikande och kraftfulla. Förutom nummer 33 är siffrorna 11 och 22 också masternummer. I numerologi är varje nummer viktigt, men masternummer är särskilt viktiga.

vad gör ett Masternummer?

Masternummer missförstås ofta. Ja, Dessa siffror är kraftfulla, men det betyder inte alltid att de är bra. När något av dessa nummer visas i ditt diagram kan de vara en tydlig indikator på svårigheter som ligger framåt.

När du börjar lära dig att hantera informationen kan masternummer avslöja, du kan börja använda dem för att förbereda sig för svåra tider. När du äntligen behärskar masternumren i ditt diagram kan de vara några av de mest produktiva och kraftfulla talkrafterna.

betydelse bakom upprepande siffror

har du någonsin märkt en viss uppsättning siffror som dyker upp om och om igen? När du märker upprepade siffror eller återkommande siffror är det ett tecken.

Numerologi försöker låta dig veta att det finns en information som du kanske saknar eller ett problem som du kanske inte känner till. Det är som universums sätt att ge dig en heads-up att uppmärksamma!

Här är en kort uppdelning av återkommande siffror och vad de betyder:

 • 11: Läs mellan raderna
 • 16: fara
 • 22: var inte rädd och ta en chans
 • 33: dela dina talanger

om något av siffrorna ovan upprepas i ditt liv, vill du notera vad de betyder.

nummer 11

numret 11 är ett masternummer. Om numret 11 upprepas i ditt liv är det ett tecken på att du måste vara uppmärksam på din intuition.

nummer 16

upprepa 16 är ett tydligt tecken på fara. Faran kan relatera till ditt jobb, relation, eller ekonomi. Om du fortsätter att göra samma sak som du har gjort, kommer du garanterat att möta besvikelse.

nummer 22

numret 22 är ett annat masternummer, och det relaterar till din produktiva sida. Om du märker att nummer 22 är återkommande i ditt liv kan det innebära att du ignorerar en stor möjlighet.

nummer 33

numret 33 är ett annat masternummer, och det gäller att dela dina naturliga talanger med världen. Oavsett om du är en konstnär, eller om du alltid har drömt om att vara en offentlig talare, vänta inte med att vidta åtgärder. Att ignorera dina kreativa talanger leder bara till frustration och besvikelse.

mystiken för siffror

är numerologi verklig? Det är tydligt att se att numerologi inte är en exakt vetenskap, som fysik eller kemi. Det är dock svårt att förneka kraften bakom att uppmärksamma siffror och deras betydelser.

vilka siffror har du märkt återkommande i ditt liv? Vet du vad de försöker berätta för dig?

Vi hoppas att vår artikel kunde avslöja minst 1 ny sak för dig om mystiken i siffror. Om du vill lära dig mer om universum, och du är roll i det, fortsätt och läs igenom några fler av våra artiklar.

 • Om författaren
 • senaste inläggen

om gäst

 • 5 Anledningar till att den virtuella kyrkans tjänst är här för att stanna – 15 mars, 2021
 • hur man undviker panikattack: 8 Enkla Tips – 6 mars 2021
 • Varför CBD är en bra Partner för alla Wellness – rutiner – 3 mars 2021
 • avslöjade bättre sätt att vara etiska med rökning för att klara Nikotintestet – 11 februari 2021
 • Mobiltelefonappar för kristna – 8 februari 2021
 • 5 sätt som kyrkans programvara kan hjälpa till att modernisera din plats för tillbedjan – 15 januari 2021
 • vad amerikaner borde veta om det senaste kuppförsöket-12 januari 2021
 • hur vet du om du har en skyddsängel? Så här berättar du-31 December 2020
 • Covid – 19-Vaccinationsutrullningen börjar – 18 December 2020
 • 6 Viktiga saker att veta när man söker prisvärda kremeringstjänster-17 December 2020

Visa alla inlägg

Related Post

Leave A Comment