Articles

Fokus på bröstförstoring del 2: Periareolar Incision | Farzaneh kosmetisk kirurgi

Posted by admin

fokus-på-Bröst-2

idag fortsätter vi Inland Empire kosmetisk kirurgi Skönhetsutbildningskampanj fokuserad på bröstförstoring, och vi kommer att lära oss om det Periareolära snittet. När vi lägger till fler inlägg, kom bara ihåg att du kan klicka på ”Fokusera På Bröst Aug” i kategorilistan för att se alla artiklar Vi har lagt upp.

del två av vårt fokus på Inland Empire bröstförstoring: Periarelor Incision

snittpunkten är där kirurgen sätter in dina bröstimplantat. Din kirurg kommer också att använda denna ingångspunkt för att skapa fickor för implantaten, och vi kommer att diskutera vidare om implantatplacering i framtiden. Vi fortsätter vår diskussion med det Periareolära snittet.

Periareolärt snitt

periareolärt snitt

Q. Vad är det Periareolära snittet?

A. Ett periareolärt snitt är ett snitt som görs av din kirurg, och snittet ligger strax under den nedre halvan av areola (den pigmenterade cirkeln runt bröstvårtan). Detta snitt är ganska vanligt för bröstförstoring, Bröstlyft eller borttagning och utbyte av bröstimplantat. Från denna metod för inträde, en kirurg kan skapa en ficka för ett bröstimplantat placeras över eller under bröstmuskeln, beroende på beslutet för placering kommit fram till av patienten och kosmetisk kirurg.

Du kan läsa mer om vårtgården på Wikipedia.

Q. Vad är ärrbildning som från det Periareolära snittet?

A. ärrbildning varierar från patient till patient; men generellt sett blandar ärret från denna typ av snitt vanligtvis med kanten på den areolära pigmentlinjen. Denna linje, som är gränsen till areola mot bröstets hudton, gör en ganska naturlig linje för ärret, och när tiden går efter ärret läker och smälter in mycket bra.

Q. vad händer om jag bestämmer mig för att jag vill ha en revisionskirurgi på vägen – hur påverkar valet av denna inmatningsmetod mig?

A. Ett plus, eller” pro”, om det periareolära snittet är att insicion kan användas igen. Om du av någon anledning bestämmer dig för att du vill ha revisionskirurgi i framtiden, kommer kirurgen att kunna använda samma plats som en ingångspunkt.

Q. med det Periareolära snittet kan jag få silikonimplantat eller bara saltimplantat?

A. Detta är helt beroende av din personliga anatomi. Om det är möjligt att göra ett tillräckligt stort snitt inom gränsen till din areola, är det möjligt att sätta in silikonimplantat upp till en viss storlek. Salinimplantat har den extra fördelen att de inte behöver fyllas förrän efter införandet, så de är idealiska oavsett din areolära storlek.

Läs mer om saltlösning och silikonimplantat på Mayo Clinic.

fördelar och nackdelar: sammanfattning

det periareolära snittet är vanligt och ger direkt tillgång till bröstet. Du har ett bredare utbud av alternativ när det gäller storlek om du använder saltimplantat med denna typ av inträdesmetod; men om du önskar silikonimplantat finns det variation när det gäller vad som är möjligt beroende på din egen anatomi.

det periareolära snittet kan ha komplikationer, men eftersom många potentiella komplikationer kan förväntas kan effekterna av detta minimeras. Ändå inkluderar dessa komplikationer potentiell minskning av bröstvårtkänsligheten, vilket är mer uttalat för kvinnor med mindre areoler; det finns också en något förhöjd risk för infektion vid snittplatsen, men detta leds vanligtvis av en antibiotikabehandling.

Slutligen har vissa patienter i studier rapporterat ökad svårighet att amma efter detta tillvägagångssätt, så om du planerar att få barn i framtiden kanske du vill överväga denna möjlighet.

Q. är det Periareolära snittet för mig?

A. Det enda sättet att veta säkert, som beskrivs ovan, är att ha ett samråd. Dr. Farzaneh erbjuder gratis konsultationer i hans Inland Empire kosmetisk kirurgi kontor. Antingen skicka oss ett mail här eller ring oss på (909) 590-2299 och vi kan se om detta tillvägagångssätt är det bästa alternativet för dig. Dr. Farzaneh kommer också att diskutera andra snittalternativ för dig, den bästa implantattypen, hur du väljer din storlek och andra procedurer som kan vara av intresse.

Related Post

Leave A Comment