Articles

Chicago Bears kan låta sin nästa GM gå direkt ut ur Halas Hall

Posted by admin

Chicago Bears kan låta sin nästa General manager komma ut ur sin byggnad.

Chicago Bears är i en bisarr situation. De gör sig redo för en öppningsrunda slutspelet mot New Orleans Saints, samtidigt, fans och media både har diskussioner om huruvida deras huvudtränare och general manager kommer att avfyras vid säsongens slut.

initiala rapporter tyder på att Matt Nagy är säker och kommer tillbaka 2021. Vi har dock inte hört några liknande rapporter eller försäkringar om Ryan Paces arbetssäkerhet. Faktum är att vi har hört rumblings att björnarna kanske vill ta in Kansas City Chiefs Mike Borgonzi i en ospecificerad Roll. Medan björnarna kan besluta att ta in en ny President och behålla takt, skulle det inte vara en överraskning om han släpptes med tanke på hans track record med att utvärdera quarterbacks.

om de bestämde sig för att gå i en annan riktning finns det många potentiella kandidater att överväga men kanske den bästa är rätt under näsan. Champ Kelly är för närvarande biträdande chef för spelarpersonal. Han tjänade tidigare som Bears direktör för pro scouting, och innan dess arbetade han för Denver Broncos organisation i en mängd olika scouting-och front office-Roller.

Han har en mycket spännande bakgrund, som inkluderar en spelkarriär för University of Kentucky innan han blev programvara / kvalitetsingenjör för IBM från 2002-05. Hans bakgrund placerade honom unikt för att driva björnarna för att införliva mer analys i sin utvärderingsprocess, men som chef skulle han sannolikt driva det ännu längre.

Kelly har busted sin svans för att arbeta sig upp i ledningarna. Ofta främjas människor som standard (t.ex. folket framför dem främjas) eller de utnyttjar anslutningar för att avancera. Kelly har förlitat sig på rent grit, hårt arbete och prestanda för att arbeta sig upp från en spelare i United Indoor Football league för att vara en favorit för att landa Broncos nyligen lediga chefsposition.

det faktum att John Elway, som nyligen lämnade chefens säte omedelbart sökte Kelly för att få honom tillbaka till organisationen borde säga mycket. Om björnarna släpper Kelly ut ur byggnaden, som också får intresse från Carolina Panthers, kan de komma att ångra det. Kom ihåg att de hade insidan på att anställa Chris Ballard tills de vägrade att ge honom autonomi över beslutet att gå vidare från Jay Cutler.

Related Post

Leave A Comment