Articles

Brandon Blackstock Wiki: Fakta Att veta om Kelly Clarksons man

Posted by admin

Brandon Blackstocks Wiki

född den 16 December 1976 i Fort Worth, Texas, till Narvel Blackstock och Elisa Gayle Ritter, Brandon Blackstocks ålder är 40. Han har en halvbror, racerförare Shelby Blackstock och två systrar—Chassidy Celeste Blackstock och Shawna Rene Blackstock.

hans far gifte sig med den berömda countrysångaren Reba McEntire 1989. Deras äktenskap varade nästan 26 år innan de två skilde sig 2015. Trots splittringen är parets son fortfarande nära sina styvsyskon.

annons

Brandon Blackstocks nettovärde

enligt källor är Blackstock en pilot och var talangchef för Rascal Flatts och Blake Shelton.

Brandon Blackstocks nettovärde beräknas vara 5,0 miljoner dollar.

Brandon Blackstock och Kelly Clarksons förhållande

annons

innan han började träffa Clarkson var Blackstock gift med Melissa Ashworth. Även om detaljerna om när de knöt knuten är okända, vet vi att de skilde sig 2012. De har två barn tillsammans-en dotter, Savannah, och son, Seth.

det var 2012 som Clarkson började träffa sin chefs son och framtida make. I en intervju avslöjade hon att det var kärlek vid första ögonkastet när de träffades under repetitioner för 2006 American Country Music Awards.

”Jag har bara haft tre andra pojkvänner som jag daterade, och inte riktigt seriöst,” sa Clarkson. ”Den här killen går förbi och får alla att skratta. Jag sa, ’ Jag kommer att sluta med honom. Jag vet det.”Blackstock och Clarkson utbytte sina löften den 20 oktober 2013 på Blackberry Farms i Walland, Tennessee.

innan hon gifte sig avslöjade sångaren: ”vi måste passa vårt romantiska liv i vårt schema.”Hon fortsatte,” det blir både ett bröllop och en elopement. Jag gillar det! Vi gör bara ett litet, litet bröllop – Jag och Brandon och barnen. Det är det. Allt vi har tid för! Men vi är nöjda med det. Vi ville bara göra det om oss.”

annons

i en intervju avslöjade Clarkson att hon gillar Moderskap och säger: ”jag har en 12-åring och en sexåring nu… efter att ha varit singel i sex år.”Hon tillade:” Vi bor alla tillsammans och allt. Det är så annorlunda, men det är perfekt. De är fantastiska, och jag faktiskt verkligen gräva mamma sak.”

Clarkson avslöjade också att hon ville ha minst två barn till. Visst nog välkomnade paret sitt första barn, River Rose, den 12 juni 2014. Och deras son, Remington Alexander, föddes den 12 April 2016.

Clarkson och Blackstock firade nyligen sitt fyraårsjubileum. Utan tvekan, paret ser bedårande ut tillsammans och ger oss alla relationsmål.

hon medgav att de ibland glömmer att fira och förklarade: ”Vi har glömt två av fyra av våra årsdagar, men det fantastiska med oss är att vi kollektivt gör det. Det är inte som en av oss glömmer och en av oss kommer ihåg. Vi båda episkt misslyckas. Vi är alltid väldigt upptagna. De enda gångerna vi har kommit ihåg vår årsdag är när vi hade ledigt. Om vi jobbar glömmer vi vilken dag det är.”

Related Post

Leave A Comment