Articles

3 myter om att hyra anläggningsmaskiner och sanningen om varför att hyra

Posted by admin

jorden är platt. Gin kan bota gikt. Mikrovågor orsakar cancer.

det finns många tidigare hållna övertygelser och föreställningar som vi vet inte längre är sanna. Medan dessa exempel illustrerar de som har blivit debunked i årtionden eller århundraden nu, finns det en i byggbranschen som bara nyligen har förändrats.

det var inte så länge sedan att hyra utrustning inte sågs positivt av de flesta företag. Men det är inte längre fallet. Särskilt under de senaste 10 till 15 åren har uthyrning stadigt ökat i popularitet och blivit en accepterad del av fleet management-pusslet. Faktum är att Uthyrning har blivit mer än accepterat; det ses ofta som det bästa alternativet för företag att vara flexibla, produktiva och lönsamma.

ökningen av uthyrning

det finns nu fler vägar tillgängliga för entreprenörer att hyra utrustning. Inte längre bara stora hyreshus, hyresgäster har möjlighet att arbeta med mindre oberoende uthyrningsföretag eller deras pålitliga utrustningshandlare. Med fler valmöjligheter och många av dessa uthyrningsföretag växer sina flottor, entreprenörer har bättre möjlighet att hitta det de letar efter och har en bra upplevelse.

förutom de stora hyreshusen har hyresgästerna möjlighet att arbeta med mindre oberoende hyrescentra eller deras utrustningshandlare. förutom de stora hyreshusen har hyresgästerna möjlighet att arbeta med mindre oberoende hyrescentra eller deras utrustningshandlare.RDO EquipmentAnd speciellt just nu, tiden har aldrig varit bättre att hyra. Valår ger vanligtvis tvekan att köpa, en infrastrukturräkning fortsätter att bara prata om och COVID-19 – Ja, jag tror att vi alla är överens om att COVID-19 inte har medfört något annat än osäkerhet.

osäkra tider har ökat hyran tidigare och det är också anledningen till att hyran är het nu, med sin popularitet större än väntat i år. (Ta reda på mer om varför uthyrning ökar i år i det här avsnittet av RDOS videoserie, spåret).

även med praktiska skäl att hyra finns det fortfarande tveksamheter för många företag. Varför? Myter finns fortfarande om att hyra utrustning.

det är dags att kasta lite sanning om ämnet och debunkera tre av de vanligaste myterna om att hyra utrustning.

Myt # 1: hyra utrustning är i grunden kasta bort pengar

så småningom köpa maskinen är ett vanligt mål när du hyr. Men många företag tror felaktigt att de pengar de spenderade hyra är bortkastade, med inget av det kapitalet som går in i maskinen.

nästan varje hyreshus är villig att sälja en hyresmaskin till kunden, men inte alla hyresavtal sätter kunden i bästa läge för att komma ut positivt. Långt innan det är dags att köpa, bör entreprenörer tänka på sannolikheten för att köpa en maskin och sedan bygga hyr-till-köp-alternativet i hyresavtalet. Att gå denna väg innebär pris och köpoption villkor kan ställas in från början, se till att kunden inte förlorar på värdefullt kapital.

den verkliga sanningen är: Uthyrningsutrustning kan ge en kostnadsfördel om avtalet är väl övervägt.

Myt # 2: hyrutrustning är skit

ja, den myten uttrycker det väldigt rakt på sak – men det är precis vad hyres skeptiker tror. En vanlig hyres myt är kunder inte har möjlighet att få kvalitet, pålitliga maskiner. Det finns dock gott om senare modeller, låga timmar, pålitliga maskiner att hyra.

dessutom behöver hyresmaskiner inte hållas tillbaka eller reserveras endast för enkla uppgifter. Många maskiner kan sätta i samma långa timmar och hårt arbete som sina nya motsvarigheter.

Vissa företag erbjuder även specialutrustning att hyra utöver standard grävmaskin och grävmaskin, ytterligare utöka alternativ och ge kunderna val att hitta exakt vad de behöver.

den verkliga sanningen är: uthyrningsutrustning kan vara produktiva arbetshästar och lika pålitlig som ny.

Myt # 3-hyrutrustning är nakna ben utan tekniska funktioner

i likhet med tron att endast kasta bort maskiner erbjuds att hyra, tror många entreprenörer att de inte kan få den senaste tekniken på hyrutrustning. Men det finns alternativ för att hitta en maskin med önskad tekniklösning.

One avenue hyr maskiner med teknik som redan är integrerad i maskinen, som en John Deere Smartgrade schaktmaskin eller väghyvel, som levereras med Topcon-teknik helt integrerad i maskinen.

vad Mathiowetz Construction har att säga om John Deeres 700k SmartGrade Dozer

det andra alternativet är att hyra tekniken och lägga till den i en befintlig hyresmaskin. Beroende på faktorer som maskinens ålder och modell kan vissa utrustningshandlare och andra uthyrningsställen integrera ny teknik på hyresmaskiner. Kunderna får exakt vad de letar efter – utan att behöva välja mellan rätt maskin eller önskad teknik.

den verkliga sanningen är: Teknik kan sannolikt läggas till en hyresmaskin eller kan till och med existera på maskinen redan.

ut med den gamla tankegången som är

det finns många skäl för entreprenörer att överväga att hyra som ett alternativ till köp eller kanske ett sätt att göra ett framtida köp bättre i balansräkningen. Och naturligtvis är hyresalternativ mycket fördelaktiga för dem som har specialprojekt, inte har tillgängliga kontanter eller är osäkra på arten av framtida arbete.

även om vi inte vet vad framtiden innebär och vilka faktorer som fortfarande kommer att påverka byggbranschen till nästa år, är en sak säker-att hyra utrustning är fortfarande ett av de bästa sätten att vara flexibel, produktiv och lönsam mitt i osäkerhet.

Dennis Howard har tillbringat mer än ett decennium med RDO Equipment Co.’s construction equipment division, som arbetar med Team i företagets Texas och Desert Southwest regioner. Som vice president fokuserar han på fleet management, med begagnade anläggningsmaskiner värden och tung utrustning försäljning två av hans viktigaste kompetensområden.

Related Post

Leave A Comment