Articles

10 sätt att starta en konversation med den ”tjejen i baren”

Posted by admin
foto av Jamie Lerner

där är hon, flickan i dina drömmar. Smuttar på hennes öl, skriver i sin dagbok, och viktigast av allt, i baren…ensam. Hon kanske läser en bok. Kanske är hon i telefon med sin mamma. Hon kanske gråter. Det spelar ingen roll, för att hon är ensam, och det betyder definitivt att hon letar efter en man att bara göra ett drag och charma skiten ur henne med sina clich obbidd och opersonliga pick-up linjer. Om du är den ensamma mannen som behöver ta med en ointresserad gal hem, se nedan. Jag har skapat idiotsäkerheten hur man guidar för detta exakta tillfälle.

tjejer älskar det när du påpekar det uppenbara. Alla företag är bättre än inget företag, eller hur? Så när du påminner den här tjejen i baren om att hon inte har någon annan att prata med, vet hon nu magiskt att hon måste prata med dig!

fråga vad hon dricker och berätta för henne vad hon ska dricka.

det finns inget mer attraktivt än en man som vet allt om sin alkohol och kan bevisa det. Se till att du öppnar konversationen genom att visa det minsta intresset, men framför allt se till att hon är supermedveten om att du vet mer än hon gör.

Du: vilken öl dricker du?

flicka i baren: Åh, öh, sjöjungfrun Pilsner.

Du: Cool. Vet du vad som är riktigt bra? En Lagunitas. * uttalad ”lahg-oo-NIGHT-us”

om hon läser, berätta för henne att du är mer intressant än djävulen i den vita staden, (vad det än är).

Du är inte en idiot. Flickor läser bara för att se smarta ut och de bryr sig inte ens om att läsa, särskilt om korsningen mellan Chicago World Fair och en av de mest produktiva seriemördarna i amerikansk historia. Plus, du är mycket mer intressant än några icke-fiction historiska skitsnack. Hon läser helt klart bara för att få din uppmärksamhet och ge dig en enkel konversationsstartare. DU. FÅ. DETTA.

Bonus: berätta för henne om hon gillar djävlar, du kan vara en djävul i hennes vita stad.

fråga henne massor av frågor, särskilt om hon inte ens svarar

om hon bara ger dig korta, knappt lyhörda svar, beror det på att du bara inte har ställt rätt frågor… än. Fråga hennes favoritmat och berätta omedelbart för henne din. Fråga hennes favoritfilm men berätta för henne din. Be hennes favoritplats att gå ut och sedan avbryta henne och berätta för henne din! Så småningom kommer hon att ge dig fylligare svar. Fortsätt bara fråga, och ge inte upp! Men se till att du frågar…

kommentera hennes utseende.

tjejer älskar det när du kommenterar deras utseende. Om den tjejen i baren sitter ensam ber hon bara om att du ska kommentera hennes utseende. Berätta för henne saker som:

  • jag älskar att du inte bär smink. Det är så modigt.
  • jag kunde inte låta bli att märka hur vacker du är. Har du ens smink?
  • jag gillar hur ditt hår ser så naturligt ut. Det belyser verkligen ditt vackra ansikte. Vilken smink använder du?

fråga vad hennes jobb är och berätta för henne hur du förmodligen tjänar mer pengar.

om den tjejen i baren verkar få arbete gjort, fråga vad hon gör för att leva. Hon gör förmodligen mindre än du, för låt oss inse det, hon är en kvinna. Så berätta för henne vad du gör, och medan du är på det, berätta för henne din lön. Även om det inte är så högt, stöta upp det 20k och berätta för henne att du vill ta henne ut till en trevligare bar med trevligare cocktails och hon borde inte oroa sig, för det är på dig.

få din vän att starta konversationen åt dig.

om du är i baren med din vän som redan har en flickvän eftersom han är den söta vännen, be honom att gå upp till henne som din wingman. Berätta för honom att avbryta henne när hon gör något och säga, ”hej, min vän där borta tycker att du är söt, men han var för nervös för att prata med dig. Får jag ge honom ditt nummer?”Hon kommer definitivt att säga ja. Flickor älskar att ge sitt nummer till killar som är för rädda för att prata med dem personligen, men ändå på något sätt hitta ett sätt att avbryta dem.

ge flickan i baren lite hjälp.

om hon är ensam i baren behöver hon definitivt hjälp med något. Om hon skriver, ge henne ideer. Jag är till exempel komiker. Jag älskar när bros i baren som aldrig har gjort komedi innan Ge mig skämt platser. Dessa skämt är alltid bättre än någonting jag kommer på. Eller om hon bara sitter ensam, kanske hon inte har några vänner. Berätta för henne att du kan vara till hjälp och vara hennes vän för kvällen. Hon kommer att uppskatta företaget eftersom hon har ingen annan att ge henne företaget och flickor behöver ständig uppmärksamhet och validering.

be om hennes input på ett visst ämne, berätta för henne varför hon har fel.

och definitivt gå stort. Du vill vara minnesvärd. Snacka om # TimesUp. Oavsett vad, hennes åsikt kommer förmodligen att vara lite fel, eftersom hon är en kvinna och helt klart skulle bara hoppa på tåget av ”feminism” för att se bra ut. Säg, ”Jag är feminist, men tycker du inte att” hashtag-rörelserna ” är lite överreaktion?”Åh, och verkligen se till att berätta för henne att du är en feminist först eftersom det kommer att få henne att känna sig bekväm och mycket mer benägen att bara hålla med dig. När allt kommer omkring är du en man, så du måste ha rätt.

var beständig!

om den tjejen i baren säger att hon inte är intresserad, fortsätt! Du har bara inte träffat rätt plats än. Varje tjej skulle mycket hellre spendera tid med dig än att vara ensam. Ensam tid ger henne inte tid att läsa, skriva, överväga meningen med livet eller något annat djupt och nödvändigt, för kvinnor är helt enkelt svaga föremål av lust som läggs på jorden för att behaga ”män”. Du är hennes biologiska begär, så hon kommer så småningom inte ha något annat val än att ge in i sina djuriska önskningar och ge efter för dina framsteg.

Related Post

Leave A Comment